Daisypath Anniversary tickers لولوی جعفری - آرامشی از جنس دریا

لولوی جعفری

این پست قطعا نظرتان را راجع به من عوض میکند،اگر میخاهید نخانید.دوس ندارم اینجا دوستامو از دس بدم.

هیچ وخ تا حالا نتونستم انواع سبزی ها رو بشناسم.این قضیه موقع داشتن سبزیای شبیه به هم و همچنین موقع غذا درست کردن بسیار حیاتی است. من حتی نمی تونم بفهمم سبزی آش با قرمه  و پلو چه فرقی دارد  و توی خورش کرفسم تا مدتها نعنا و جعفری نمی ریختم چون فکر میکردم خورش کرفس فقط همان کرفس است که ریز شده با گوشت(البته همان هم خیلی خوشمزه میشد.)

اعتراف میکنم مامان موقع پر کردن یخچال ،روی هر بسته اسمش را نوشت تا اشتباه نکنم اما بر اثر سرما بعضیها کنده شد و من ماندم و بسته ی سبزی کوکو و قرمه و آش .که حتی قرمه اش که سرخ شده بود را هم از آن دوتای دیگر تشخیص نمی دادم.البته اوایل زیاد کوکو سبزی درست میکردم و حالا کمی دستم آمده اما موقع مهمانی ها که بخاهم قرمه درست کنم ،واقعا میترسم که به جای سبزی قرمه ،پلو توی خورش بریزم. چون بعضی مواقع سرخ نشده فریز میکنم سختتر است.حتی یکبار این وضعیت خودم را نادیده گرفتم و ساقه و سبزی کرفس را در دوبسته ی جدا فریزر کردم. بعد مهمان دعوت کردم و کرفس درست کردم.آن وسطهای پخت فهمیدم بوی سبزی پلو بیشتر میاید تا کرفس و به اشتباه خفنم در موقع مناسب پی بردم.به نوعی شانس اوردم.خنگم .میدانم.

جعفری و گیشنیز ؟ نپرسید لطفا.

و یک اعتراف دیگر هم میکنم ،گوشت گوسفند را از گوساله و گاو هم تشخیص نمی دهم.البته خودم همیشه گوسفند میخرم که آنهم به تشخیص فروشنده تحویل میشود و قطعا دانش بالایی مثل سبزی ها نمی خواهد .چون تنوع سبزی اصولا بیشتر است.

تو خونه م همیشه شمعدونی رو با حسن یوسف اشتبا میگیرم.بعد همسرم بهم تذکر میده.

راهی هس آیا؟برای نجات ؟

 

+ عنوان پست از اینجا .

   + ستاره میم ; ٦:٤٠ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٢/٥/٢٤
comment نظرات ()
Daisypath Anniversary tickers